Nieuws

Jan de Graaf

In het verleden heb ik onder andere in de zorg en hulpverlening gewerkt. Ik heb daarna de nodige jaren als consulent gewerkt binnen de arbeidsre-integratie en sociale werkvoorziening. Ik ben iemand die graag met mensen omgaat een natuurlijke rust uitstraalt en empathisch is in de omgang daarnaast mag ik ook graag praktisch bezig zijn. Verder ben ik in mijn vrije tijd actief met hardlopen en mijn grote passie reizen.

Ik zie het als een uitdaging om bezoekers, zowel telefonisch als persoonlijk, een warm welkom te heten, en mijn collega’s te ondersteunen. Bij Werkend Talent fungeer ik als “spin in het web”. Zo ben ik onder meer verantwoordelijk voor de planning en beheer van de agenda, telefoon en postafhandeling, financiële administratie, ondersteuning bij sollicitatieactiviteiten, archiveren.

 

 

Jan de Graaf, Officemanager

T: +31 (0)55 533 26 06

E:  j.degraaf@werkendtalent.nl

Connect op LinkedIn

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Purchase