Nieuws

Leah ter Horst

Ik ben gefascineerd door het gedrag van mensen, met name in de relatie tussen werkgever en werknemer. Een relatie waarin goed werkgeverschap en goed werknemerschap het fundament van een waardevolle arbeidsrelatie zijn. HR is een bijzonder mooie positie om dat fundament te laten groeien. Met als uiteindelijke doel de organisatie en de mensen daarin te laten excelleren.

Balanceren tussen de zakelijke en sociale belangen is een van mijn kwaliteiten. Als externe HR-adviseur zie ik het als mijn taak beide aspecten niet uit het oog te verliezen.  Ik ben kwaliteitsgericht, serieus en nieuwsgierig naar de achterliggende redenen en vragen. In een samenwerking ben ik doortastend en pak ik de klus aan, durf ik door te pakken en zal ik het ook afmaken.

Ik ben aangesloten bij De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

 

Leah ter Horst, HR-adviseur

T: +31 (0)55 533 26 06

E:  l.terhorst@werkendtalent.nl

Connect op LinkedIn

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Purchase