Nieuws

HR interim

Werkend Talent beschikt over een ruim netwerk van beschikbare en kundige HR professionals. Wij regelen zorgvuldig en snel tijdelijke vervanging of uw tijdelijke behoefte aan specifieke HR-expertise.

Samen met één van onze consultants brengen we uw vraag in kaart. Om de juiste interim- professional voor uw organisatie te vinden, gaan we met u in gesprek over de aard van de werkzaamheden/project, stellen we een duur vast en inventariseren de competenties  die u nodig hebt. Vervolgens brengen we u in contact met een aantal beschikbare HR professionals en bepaalt u welke kandidaat u wilt hebben om de klus te klaren.

Onze talenten bieden wij op detacheringbasis aan. Hierbij fungeert Werkend Talent Services als  juridisch werkgever en lenen wij onze expertise en kwalitatieve arbeidskracht aan u uit.  U heeft dan geen omkijken naar werkgeverslasten en -risico’s en nemen wij uw administratieve beslommeringen omtrent de verloning van deze HR specialist uit handen. U betaalt dus slechts de gewerkte uren.

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Purchase