Nieuws

Over Werkend Talent

Werkend Talent helpt ondernemers bij goed werkgeverschap. Als externe afdeling Human Resource (HR) bieden wij ondersteuning bij diverse personeelsvraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom. Het is belangrijk om te zorgen dat de investering die u doet in personeel, ook het juiste rendement oplevert. Het voeren van een goed personeelsbeleid is dan ook van belang om het maximale uit uw medewerkers te halen. Personeelszaken worden veelal ad-hoc opgepakt en is daarmee minder een volwaardig onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat is een gemiste kans waardoor een organisatie financiële risico’s loopt en daarnaast nooit optimaal kan presteren en excelleren. Door structureel aandacht te besteden aan personeelszaken zal de medewerker in de organisatie meer gemotiveerd en betrokken raken.

 

Werkend Talent kan u helpen om structureel meer aandacht te besteden aan personeelszaken. U kunt ons inzetten voor praktische ondersteuning bij werving en selectie, het voeren van deugdelijke personeelsadministratie, verzuimbegeleiding, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en begeleiding bij ontslag. Daarnaast bezitten wij ook de expertise voor het opstellen van procedures en personeelshandboeken, het ontwikkelen van een flexibel personeelsbestand, het ontwerpen van een functiehuis, het opzetten van een functiewaarderingssysteem en een beoordelingscyclus, ondersteuning bij het uitvoeren van het arbo-beleid en competentiemanagement.

 

Kortom, voor al deze personeelsvraagstukken zijn wij uw partner. Wij zijn uw eigen HR-afdeling met alle expertise die u nodig heeft, op elk gewenst niveau en voor elk tijdsbestek. Leidend hierin is datgene waar u als ondernemer behoefte aan heeft.

 

Werkend Talent biedt ook specialistische aanvullende kennis aan mocht de situatie daarom vragen. Wij werken nauw samen met enkele specialisten op het gebied van onder andere: pensioenen en verzekeringen, belastingen en salarisadministratie, arbeidsrecht en arbeidsdeskundig advies, verzuim en coaching.

 

Werkend Talent gaat zorgvuldig met persoonlijke gegevens om. We verwijzen hiervoor naar onze privacystatement en cookieverklaring.

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Purchase