Nieuws

Over Jeroen Hulleman

In 2012 ben ik gestart met Werkend Talent. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen recruitment, HR en re-integratie/outplacement, was het de tijd om het verschil te maken.

Ik heb als persoonlijke missie om ondernemers te helpen bij de invulling van goed werkgeverschap. Een ondernemer moet tenslotte kunnen ondernemen en zich niet bezig hoeven houden met (complexe) personeelsvraagstukken.

Eigenschappen als creatief, pragmatisch, oplossing- en doelgericht zijn kenmerkend voor mij. In mijn gesprekken toon ik me een sparringpartner voor collega-ondernemers en medewerkers en help hen bij het maken van goede werkafspraken en groei.

Om bij te blijven in mijn vakgebied ben ik aangesloten De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

In mijn vrije tijd presenteer ik het radioprogramma “Kwestie van Ondernemen” en het tv-programma “Het Ondernemerscaf√©” bij RTV Apeldoorn. In mijn programma’s bied ik een platform voor ondernemend Apeldoorn, ga ik in gesprek met lokale ondernemers en bespreek ik lokale ontwikkelingen en initiatieven. Elke donderdag, van 16.00 uur tot 18.00 uur, kun je live naar mij luisteren op 107.1 FM (regio Apeldoorn).

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Purchase