Nieuws

HR Service

Personeelskosten vormen veelal de grootste kostenpost. Het is belangrijk om te zorgen dat de investering die u doet in personeel, ook het juiste rendement oplevert. Het voeren van een goed personeelsbeleid is dan ook van belang om het maximale uit uw talenten te halen. Veelal wordt Personeelszaken “er even bij gedaan” en is het meer een noodzakelijk kwaad dan een volwaardig onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat is een gemiste kans, want daardoor kan een bedrijf nooit optimaal presteren, excelleren én zijn er grote risico’s die hoge kosten met zich meebrengen, bijvoorbeeld bij verzuim of ontslag.

Werkend Talent biedt bedrijven HR-advies in abonnementsvorm aan. Hiermee garanderen wij dat u de beschikking krijgt over praktische en strategische  HR-ondersteuning van een vooraf overeengekomen aantal adviesuren, tegen vooraf inzichtelijke kosten. Naast (vaste) contactmomenten op locatie, ondersteunen wij u ook telefonisch en digitaal op momenten dat u dit nodig heeft.

Naast HR-advies kunnen we u ook bijstaan bij interim-klussen. Denk hierbij aan een vervangingsvraag bij ziekte of zwangerschap van uw vaste HR-functionaris of voor het ontwikkelen en implementeren van HR-projecten. Wij zorgen voor de juiste professional voor uw vraag.

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op!
Contact
Purchase